Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fortsom en avlöning, ja det är sant
Lägg bollarna i folieformar och tryck ner en halv dumlekola i varje. 24 st folieformar (finns att köpa i matbutiken). i ca 10-12 min. 24 st folieformar (finns att köpa i matbutiken)
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Brödet som mättar all hunger Ingredienser 4 dl fil/yoghurt/créme fraich 7 dl mjöl (blanda typ råg, vete, etc. Sätt ugnen på 175-200 grader å preppa en brödform med bakplåtspapper 2. Häll upp smeten i formen å grädda längst ner i ugnen i ca 60 min (håll koll i slutet, eventuellt kan du behöva täcka med folie) Servera med smör, ost å en stor kopp te
Häll upp glassen i passande formar. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Forma baguetterna och vid dem med lätt hand. Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.