Osten du fyller rawiolin med är lika delar pumpa- och hampafrö som mixas till ett mjöl. - Marina . Jag har länge velat göra dessa men har inte hittat den perfekta mandolinen
Jag har ju berättat för er att jag fick en tårtring i present. Efter det har jag varit ivrig att använda den när jag bakar systerkaka, idag blev det äntligen av
Jag använder alltid glasflaskor och oftast sådana med det jag kallar "patentkork" i porslin med gummiring och jag älskar verkligenden här fina träbacken från Hus-Modern
Tävlingen hittar ni på Knorr´s facebook-sida här >>. Knorr utmanar nu till soppduell och här är mitt bidrag till deras pressmaterial i samarbete med tävlingen
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
· Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Egentligen kunde denna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Så ser verkligheten ut. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.