Vispa tills jästen lösts upp helt. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Inget som jag kan eller vill gå in på här, men jag har känt mig ganska låg och gått in i min egen lilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
Ochett bra alternativ om man vill minska på mängden mjöl i kosten. Hittade receptet på en dansk mat-och baksida, men tror mig harsett liknande recept florera runt på olika bloggar
Låt det svalna ochvila ordentligt innan du skär upp det. Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn
Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulveroch lite finhackad färsk rosmarin
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Lägg upp allt på ett fat och strö över lite hackade valnötskärnor och ringla över dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.