I mitt recept tillsätter jag mer grönsaker än traditionella recept anger och serverar curryn antingen som matig sopp-gryta utan ris eller ibland med ris
Nu börjar grönsakerna bli så där härliga och krispiga så det passar kanon att dippa i denna sås. olivolja3-6 sardellfileérlite chiliSalt och peppar1 tsk vitvinsvinägerMixa persiljan och sardellerna häll i olivoljan lite i taget och smaka av med kryddorna och vinägern och dippa på. 3-6 sardellfileér
Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Red av med lite maizena strö för att få en lite simmig konsistens
Persilja - färsk. Servera den plommonspäckade fläskkarrén medgrönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
Smaka av med salt och svartpeppar. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Finhacka chilifrukten. Bryn lök, chili och ingefära någon minut i olja i en gryta
-) Iallfall, gårdagen bjöd på kyckling medgrönagrönsaker och till middag en räkomelett. -) Jag dricker massor med vatten emellan målen och kaffe och te är ju också helt okej
Servera med lite grönsallad. Skär grönsakerna i bitar och koka dem i lite saltat vatten. Lägg kokt pasta, tonfisk och de kokta grönsakerna i en ugnsform, pressa över vitlök och häll över ostsåsen
Låten purjolöken gå med i slutet tillsammans med skaven så den blir mjuk. Tillsätt sedan haicots verts och ärtorna och låt koka med i såsen tills de blir mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.