I mitt recept tillsätter jag mer grönsaker än traditionella recept anger och serverar curryn antingen som matig sopp-gryta utan ris eller ibland med ris
För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Hetta upp en stekpanna med matolja och. Servera köttbullarna med de stekta grönsakerna. Likaså är det med de här köttbullarna, men man låter dem gå klart i såsen
Kryddiga kikärtor. Kryddig indisk kikärtsgryta – Kikärtor med ingefära, vitlök och grön chili. Pressad citron gör den syrlig i smaken och den stora mängden koriander präglar rätten
Servera med lite grönsallad. Skär grönsakerna i bitar och koka dem i lite saltat vatten. Koka upp mjölken och tillsätt riven ost, senap, buljong, kajennpeppar, salt och maizena
Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Red av med lite maizena strö för att få en lite simmig konsistens
-) Iallfall, gårdagen bjöd på kyckling medgrönagrönsakeroch till middag en räkomelett. Fördela de färska örterna på en tallrik och lägg grönsakernaoch kycklingen över, toppa med en klick yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.