Den här blev det mycket mat utav och så sköter det sig självt i ugnen, alltså perfekt vardagsmat. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
salt, peppar, cayennepeppar, chilipulver, paprika (eller vad ni vill). Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Tillsätt Rapsy eller havregurt, kaffe, olja och ägg. -) Har faktiskt inte smakat än, men snart så. Jag gjorde bottnarna på kvällen så jag la bara en handduk över och lät de stå över natten
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Tillsätt fond, crème fraiche och ädelost och koka sakta någon minut till den blir slät. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.