vitlöksbullar. Enarmad & Soppväder. 12 Januari 2015 •. 13. 48 •. Bröd. •. Bröd,. Permalink •. 3. - Hur vågar du lägga mig här bland alla mina leksaker och gå en meter ifrån mig när du har två armar som kan bära mig
MenyBasilikasoppaUgnsbakad paprika toppad med hemgjord örtrik färskostDillpestobakad lammytterfilé med rotfrukt och vitvinssabayonneÄppelgranitéMandelmusslor med Nordens guldDryckBarolo Serralunga d'Alba (nr 2305, 235 kr, 100% Nebbiolo) av Fontanafredda från Barolo, ItalienBarbaresco (nr 5337, 185 kr,100% Nebbiolo) av Livio Pavese, från Barbaresco, Italien (mer om denna provning i ett senare inlägg)Nobelmiddag hemmavid går det
Söndag 1 november 2015. Imorse när vi slog upp våra ögon sa vi godmorgon till november. Det sägs ju att november är grå och trist och minsann, denna dag har det knappt varit ljust ute
På midsommardagen hade vi fått ett par fina nyfångade rödingar (tror jag i alla fall att det var). De lagade vi till på grillen i foliepaket med ett gott citronsmör och färska örtkryddor
Det var dags att laga mat och skicka in manus till vårt lokala magasin igen. Då blev det en gammal kycklingfavorit som passar perfekt som en av rätterna på buffébordet eller om man ska ha gäster och vill förbereda maten i god tid
Smält smöret i en kastrull. Häll över mjölken och värm till 37 grader. Rör ut jästen i lite av degspadet och häll på resten, tillsätt salt, vitlök, ½ msk timjan och mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.