Örtkryddad kotlett med tomatsalsa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/4 kg benfri kotlettrad
  • 1 tsk salt+1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 paket djupfrysta örtkryddor Provencale eller färska
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 12-14 medelstora potatisar
  • 3 paprikor i blandade färger
  • 1 liten squash
  • 1 purjolök
  • 1 fänkål
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl finhackad gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1/2-1 chilifrukt, urkärnad och strimlad
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 msk farinsocker
  • salt, peppar, basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.