Örtkryddad högrev
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 gram högrev , utan ben
  • 2 msk timjan , färsk
  • 0.5 dl oregano, färsk
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 msk rosmarin , färsk
  • 1 msk vinäger
  • 1 dl olja
  • 0.5 dl salvia , färsk
  • 1 msk soya
  • 1 tsk rosmarin , (eller 1 msk färsk rosmarin)
  • 1 tsk salt
  • 1 svartpeppar , nymald
  • 4 msk rapsolja, kallpressad
  • 600 gram potatis (ar)
  • 1 l svamp , (kantareller, trattkantareller eller trumpetsvamp)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 svartpeppar , nymald
  • 1 salt
  • 400 gram rotsaker , morot, kålrot, palsternacka (eller annat t ex svartrot, kolrabbi eller blomkål)
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 dl vatten
  • 4 st enbär, krossade
  • 3 msk Konjak , (eller Calvados)
  • 2 msk majsstärkelse
  • 0.5 dl viltfond , konc
  • 3 msk muscovadosocker
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.