. Det enkla är ofta det godaste, precis som i fallet med den här potatisen. Jag hade lätt kunnat äta en måltid bestående av just de här gyllene potatisarna som fått rostas i ugnen med massor av olivolja, vitlök och örter
Italiensk svampgryta 2-3 personer. Tanken var att göra champinjonsoppa idag, men med massa andra råvaror i kylen som behövder ätas upp fick det bli en gryta istället
Skär korven i strimlor och bryn i het panna. Tillsätt svamp och lök och stek ett par minuter. Tillsätt skogssvampannan, buljong eller grädde och låt puttra ihop
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Det här är en recept från den helt fantastiska kokboken A Mediterranian Feast av Clifford A. Wright. Den påminner märkligt nog lite om Trippa alla Romana , både till smaken och konsistensen
jo, jag gillar ju som sagt tillbehör när det är grilltime. Här är ett bröd jag gjorde idag. Jag har ofta svårt för att ange exakta mängder då jag alltid "lär känna" varje deg
Att en sådan enkel sak som en picknick korg och en solig höstdag i skogen kan få en att må så bra. Jag verkligen älskar att plocka svamp men har inte kommit ut så mycket som förr om åren, av naturliga skäl kanske
Gjorde en svampgryta förra veckan som blev riktigt god och sådär krämig som jag förväntade mig. Då rörde jag först ner tomatbitarna i svampgrytan och lät dem bli varma under någon minut innan jag också blandade ner riset i grytan
1. Rensa och skölj svamparna och stek i gjutjärnsgryta tills dom vätskat av sig. 2. Skär de gula lökarna i kvartar med kniv och bryn i rapsolja med svampen tills löken blivit fint genomskinlig utan att ta färg
Lax med fetaost och örter. 2015-09-04, 19. 42. Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.