Örtfylld lammstek med gräddsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 kg benfri lammstek
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk nymald svartpeppar
  • bindgarn
  • 2 msk smör
  •  
  • Fyllning
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 2 tsk hackad färsk rosmarin
  •  
  • Sås
  • sky
  • köttbuljong av oxfond, konc
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl vispgrädde
  • salt, peppar
  •  
  • Servera med
  • klyftpotatis
  • kokta morötter och haricots verts
  • Ugn: 175º

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.