Sitterni och funderar på vad ni skall äta tillmiddagtill helgen. Lamm är en favorit hemma hos oss. När det gäller kryddning och hur man grillar lammet har jag fått hjälp av snälla Anders Lejonbjörn på Nordicsmoke
Dessa champinjoner, otroligt goda. Allt serverades med ugnsrostad färskpotatis. Tänk på att inhandla revbenen dagen innan du ska grilla eftersom de ska rimmas över natten
Grillad Romansallad. Det är inte ofta man grillar eller steker romansallad men det är jättegott. Lägg upp den grillade romansalladen och riv över parmesan, strö över färska plockade örter och krasse, avsluta med sojamajonnäs
Finhacka sardeller, schalottenlök och vitlök. Blanda samtligaingrediensertillvinägretten. Tärna paprika och zucchini och varva med oliver på grillspetten
Trots att vädret inte är det bästa grilladevi en hel laxsidai går. Leifs föräldrar är här nu och hjälper Leif med renovering och passa Ida medans jag är på jobbet
Fläk ut den och skär till den så den blir plattare, den ska intebindas upp till en rund stek. Lägg den i en form och häll på olja, vitlök, chili och rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.