När man njuter av nybakade surdegsbaugetter och förberedersigför utflykt. Skriveti. Är uppe tidigtidagför att förbereda dagens tur tillTosselilla - en nöjespark i närheten av Ystad
Tidig morgon och det är näst sista dagen för C&C Trädgårdscafe för denna sommaren. Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med litenhint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Lägg fyra rårakor på varsintallrikfördelafinhackad rödlök, gräslök och Créme fraiche. Här om helgen, vilket är svårt att definiera exakt när det kan ha varit, bläddrade vii boken Lördagkväll av Håkan Larsson och gick all in när det gällde hans komposition
Går liksominte att jämföra med den glass viköperifrysdisken på Ica. Bestämde migdärföri går kväll att göra glass - vilket är en utmärkt ide om man har många äggulor över
Intevärldensnyttigaste mat kanske men jag orkar inte bry migsärskilt mycket när jag mår skrutt. En middagförtrevliga vänner har fått ställas in och en rolig konferens kunde jag inte vara med på
Fyll en eller flera fryspåsar med tärningarna och vakuumförpacka med maskin eller genom att suga ur luften och knyt om eller om du har förslutningsbara påsar
Två vanliga frågor är hur tidigt man kan förberedadekorationerna och om man kan göra tårtan dagen innanför att inte behöva göra allt samma dag som kalaset
Minnsför flera år sedan när jag såg Two Fat Ladiesfritera en lustig blomma på tv. De var helt betagna i det färdiga resultatet och tryckte isig de flottiga men vackra knytena
En tredjedel av all den mat som produceras ivärlden slängs innan den hamnar på vår tallrik och så mycket som var femte matkasse som vi handlar hem här iSverige slängs snarare än att hamna i våra magar (Källa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.