Öppen lasagne med krabba, vitt vin och tomat, 2 portioner. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
När vi var ute och vandrade häromdagen så testade vi att grilla något nytt, nämligen ”kolbulle”. Jag blev först nyfiken på namnet – tydligen kommer det sig av att kolarbetarna förr åt just den här mättande men billiga maten ofta – och sedan lite skeptisk men ändå nyfiken på ingredienserna… Jag menar, hur gott kan det bli när ingredienserna bara är vatten, mjöl och fläsk
Sommaren är (så gott som) över och vardagen har anlänt. När jag berättar att jag äter strikt LCHF eller när jag tackar nej till saker så är den vanliga responsen från andra att det är klart jag ska unna mig
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Vi har skaffat en muurikka och för några dagar sedan stekte jag muurikkabröd i den. Sedan tog Magnus över muurikkan och lagade en god kycklingröra som vi sedan åt till brödet
Lchf Fröknäcke. 3 november 2015, 17. 40. Fixade lite fröknäcke idag, under tiden jag lagade middagen. När man redan är fast i köket, kan man passa på att göra två saker samtidigt
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.