Det har bland annat önskats något enkelt recept med fisk och så har det önskats något med kål. Idag levererar jag ett recept på en fetaostfylld laxfilé
För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Tänk. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Men eftersom receptet önskades av Leilei så får det bli ett inlägg om dessa, istället för ett middagsinlägg, eftersom vi har ätit Italiensk lax  idag
Det var nog (nästan) hundra år sedan jag gjorde biskvier, kan tänka mig att jag gjorde det på bagerilektionerna på gymnasiet (Någon gång måste jag berätta om våra lektioner med den skräckinjagande Bagar-Gert från Holland)
(Det är väldigt svårt att säga precis hur länge bullarna ska jäsa - det beror på en mängd saker. Låt storleken på bullarna avgöra - de ska minst ha dubblat sin volym
OSTFRALLOR. Små, goda brödbullar bakade med vetemjöl, olivolja och lagrad ost. Med ett täcke av gratinerad ost ovanpå får frallorna härlig färg, knaprig konsistens och ännu godare smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.