Häll ingrediensernaiordningen ovan. Morotsbröd tillbakmaskinen, 900 gram. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter. Tillminmaskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. Tar 3 timmar och sedan kan vi njuta av nybakat bröd. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Ni får testa vad som är bäst på er bakmaskin. Häll iingrediensernai den ordning dom står, jag häller alltidi oljan först så att den smörjer paddlarna, dom lossar lättare då
Lägg i alla ingredienseri den ordning de står iingredienslistai degbunken. Det viktiga är att torrjästen inte kommer i kontakt med vattnet innanmaskinen startas
Nu kan ni som gjort bakmaskinsreceptet följa med också. Receptet på de bagels jag provbakade i somras från LeilaLindholm, väldigt goda om än liteomständligare än vanliga bullar med koktiden före gräddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.