Igårfick jag litetips på dryck till julens olika rätter som placeras på julbordet. Man kanske intealltid är så värst sugen på öl och snaps, och då finns det alternativivinväg, som förhöjer smakerna
Skär högreven imindregrytbitar. Strimla bacon. Hacka vitlöken och tärna paprikan. Bryn grytbitarnai en stekgryta med lite smör tillsammans med baconet, salta
stek bitarnai omgångar i smör i en stekpanna, salta lätt och flytta över köttet till en gryta. Häll på buljongen, koka upp och låt köttet småkoka i en timme under lock (koktid beror lite på hur segt köttet är)
Jag medger villigt att detta är ful mat. rent ut sagt förskräckligt ful mat. Men, det smakar gudomligt gott, och det är ju faktiskt det viktigaste - eller hur
Att använda ölimatlagningen är väl varken paleo eller lchf egentligen. Men det mesta kokar ju bort, så det händer att vi gör det ibland ändå - och då är det RignesLite, som är glutenfri, vi använder
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Skär köttet tillmindrebitar. Ha ner köttet i slökokaren. Hacka rödlök och fräs i smör. Hacka chipotle, chili, vitlök och paprika samt selleri och morötter – ha ner allt i slökokaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.