Nu går det i princip inte in mer i min frys, så nu får kakbaket anstå tills juldagarna är över, och tjocka släkten varit här, och förhoppningsvis ätit ordentligt - och blivit ännu tjockare *hihi*
Jag har mixtrat lite med veganmat och visste att cashewnötter ger väldigt krämiga, ostliknande såser så med lite kokosmjölk och yoghurt borde det bli en underbar glass
Ställ ettpar remsor parmaskinka i varje, dekorera med parmesan och basilika. Häll i äggsmeten och rör med en träsked tills äggen stelnar i en krämig röra
Blanda ihop mandel, honung och kanel i en bunke och bred ut ett tunt lager på ett bakplåtspapper. Det går bra att förbereda mandlarna flera dagar i förväg och man kan också byta ut det här momentet mot köpta färdigrostade mandlar
förlåt, spritsningen (jag har sagt fel till min man flera gånger - det kändes nämligen som om jag var på labbet igen när jag bakade dessa, så noggrann var jag) resulterade i platta, snygga små pölar utan irriterande toppar
Smaka av med salt och peppar. 1peppar. 11 dl riven parmesanost. 5 dl basilikablad 1 msk kycklingfond salt peppar 200 g körsbärstomater 1 dl riven parmesanost Servera med små rostade potatisar sallad Ugn
När det slutligen gäller osten ska du köpa parmesanost i bit och riva själv. Receptet på lasagnen har jag haft i många år och tror att det kommer från Allt om Mat
ettpar matskedar sherry. salt, peppar. Jag har också funderat en del på Julia et Julie den senaste tiden, eller, fransk mat i allmänhet och Boeuf Bourgignon i synnerhet är något jag tänker på rätt ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.