(Sara står för receptetoch bilderna i detta inlägget, ej tillhörande text. Men en pizza bianco toppad med crème fraiche smaksatt med vitlök och rejält med god ost funkar däremot alldeles utmärkt
Koka upp vatten och lägg i grönsaksbuljongtärningarna. Häll i passerad tomat och kryddorna. lägg i makaronerna, grädden och korven och koka tills makaronerna har mjuknat
Vi har allvarligt funderat på att ta ner kaklet igen och börja om med den fogbredd som vi vill ha men nu har det ändå slutat med att vi (knappt) godkänner det som är nu
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt
Recept. Skala och grovhacka lök och vitlök. Servera tomatsoppan med grillade baguetter. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs lök, vitlök, chiliflakes och basilika på medelvärme utan att det tar färg
Matrecept. När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Pizza. Snabbt och enkelt. Bred på tomatsåsen och krydda på lite mer om behövs och basilikan. Pressa vitlöken över hela och fördela den färska persiljan
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Självklart kan du ha vad du vill på din pizza men jag tipsar om Sardellerna i receptet nedan. Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarna med tomatsåsen och de övriga ingredienserna
Ingredienser Portioner. 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.