Ingredienser Portioner: 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Rör ihop zucchini, ägg, fiberhusk och oregano i en medelstor skål. Toppa botten med tomatsås, lök, paprika, tomat och ost och fortsätt grädda tills osten smält
Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
Igår blev det pankopanerad zucchini stekt i olivolja tillsammans medhalloumi bl a. Under tiden förbereds en skål med uppvispat ägg och en annan med pankoströ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.