Pensla bullarna med ägg och stick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blir väldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Ja jag vet att det att det kanske snöar igen om några dagaroch blir kallt igen och så. Tände igång grillen och lät den stå och jobba själv medan jag gick in och förberedde tillbehören
Det var starten. Den första mjälla vitkålen är god att äta som den är. Eventuellt med lite honungsdijonsenap eller så kan man vispa ihop en aioli och vända ner den finstrimlade kålen i
Det är mysigt medförsta advent. O hade köpte Blossas glögg X med smak av saffran. Äntligen lyser ljusstakar och stjärnor i de annars så svarta fönstren
Här hemma blev det mycket sparsamt med enkel mat, TV-soffa och hundmys. Tummen upp för bästa Persbrandt som skötte övergången klockrent med ”ring-klocka-ring”
På senare år har grönsakerna kommit att bli mer och mer framträdande och i år testar jag en ny sallad, svartkålssallad med äpple och parmesan och till den en nygammal bekant, saffranshummusen
Blanda ihop stevia strö med de urskrapade fröna av vaniljstången och ev potatismjöl (följer du lchf strikt kan du hoppa över detta) och blanda ihop det med rabarberna
att vi jobbar med stora maskiner och redskap som kanske inte alltid finns hemma men. Jag delar gärna med mig recept vi använder men jag vill att ni ska tänka på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.