Passar på att plita ner ett recept medans det är lite svalare (läs mindre varmt) här inne. Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
ÅH CITRON tänker jag, JAGÄLSKAR CITRON. ÅH KANTARELLER. Jag vet inte riktigt vadjag vill komma med det här förutom att även om det kan tyckas som en temporär förälskelse så vill jag bara säga att jag genuint gillar det mesta
§ Ett svar till Min älskade syster har husdrömmar och jag har bakat spröda Chokladdrömmar. Lägg på plåten, platta inte till dem utan de kommer att sjunka ner av sig själva och bli helt perfekta i formen
nytt år eller bröllop eftersom dom tros vara blomstrande som bakelsers namne. Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt
Varför skriver jag det här. Alla gör väl köttfärsås som dom själva vill ha den. Fridas kompis Jocke är här och vi har ätit spagetti och köttfärssås som jag gjorde på förmiddagen
Det var en special smak för min macarons idag eftersom jag hade köpt rosvatten för länge sen. Rosa macarons med smak av ros och lychee ganach fyllning och hallon Gelee det var mycket fantastisk underbart kombination från Pierre Hermé och mycket arom
Sen så älskarjag att baka så dom vanliga recepten kommer att fortsätta att komma. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Åhvadjag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Skölj bambuskott och groddar i kallt vatten i ett durkslag. Jag tog en stavmixer och mixade hälften, blandade om väl och fick vårrullar med tuggmotstånd, som både hade finfördelade grönsaker och några bitar
Det är sådan här mat jagälskar, när råvarorna är de som ger hela middagen en speciell karaktär. Ja, ni förstår ju själva att det blir som ren musik för mina smaklökar
En vanlig pannkakssmet gör du så här. Häll då smeten i en smord långpanna (30×40 cm) och grädda i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter eller tills ugnspannkakan fått vacker färg
Jag river i lite limeskal och sedan häller jag smeten i valfria fina glas eller skålar. 150-200 gr vit marabou som jag smälter och bara rör ihop med 2,5 dl vanlig fet cremefraich( jag kör alltid laktosfri)
Tryck varje kaka med en gaffel. Rulla ut fingertjocka längder och lägg dem intill varandra. Valfri sylt. Sätt ugnen på 175 grader varmluft (200 utan varmluft). Sno dem runt varandra , vik dubbelt och forma den marmorerade degen till rullar, 45 cm tjocka
Tomater har jag också lagt in, små vackra cocktailtomater som jag prickat hål i och lagt i i lag. Lagt in squash tillsammans med chili och lök, gjort saltgurka med dill och senapsfrö och så jättestora burkar med pickles där alla möjliga grönsaker får vara med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.