Men när det gäller såsen så avgörs den helt och hållet av vad du lagar steken med för ingredienser, det är ju dem som tillsammans med köttets smaker spelar ihop och blir till en symfoni, poetiskt så det förslår
Jean Dubost, Laguiole,. 1. Örtoljan. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. 2. Parmesankräm. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka. Nu ska du göra en lag av ättiksprit, vatten, socker, vitpeppar och hackad persilja
Eller vad säger du, vilken dag på veckan är din bästa och varför. Veckorna går sjukt snabbt tycker jag, kan någon stanna, eller i alla fall sakta ner tiden
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hoppas du gillar vad du läser och att vi ses igen ♥ . Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Du kan också hetta upp olja, men se upp – det blir VARMT. ) Om du vill ha en tjockare smet (för att få mer deg runt ringen) kan du tillsätta lite extra mjöl
Sila av rabarbern i en silduk och pressa ur så mycket saft det går. Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.