225 grader
Halvera körsbärstomaterna och sprid dem på ena halvan av en insmord plåt. Salta, peppra och strö över lite örter. In i ugnen ca 15 minuter, ta ut plåten, lägg på kycklingfiléerna och ugnsstek ytterligare 20 minuter Ta ut ur ugnen och låt svalna.
Nu har jag varit superduperförutseende och fixat till lunchlådan till söndag redan idag eftersom jag vet att jag är hopplös på förmiddagarna när jag ska jobba kväll och aldrig gör ngt vettigt (efter träningen förståss)
i förra veckan insåg jag att avdelningen för lunchlådor i vår frys, gapade oroväckande tom. det blev en enkel kycklinggryta med grönsaker, fräscht att värma upp och smakar finemang
Vi kommer definitivt göra mer gratänger i ugn, det är smidigt eftersom man lägger ihop maten och sedan kan man leka med Freja medan den står i ugnen i 30 minuter
250 g kvarg 1%. 0,5 skopa protein. En liten hand valnötter. 1 msk solroskärnor. Lite vatten. Går fint utan nötter med, då blir näringsinnehållet ca 200 kcal, 35g protein, 14 g KH, 1 g fett
Hur smidigt som helst. Okej, jag är förmodligen sist på bollen här, men är det någon mer än jag som har missat det här med att göra glass på kondenserad mjölk
Enkelt, snabbt och smidigt. Ta alla ingredienser och blanda ihop. Kryddor, och citron, samt majonäs får man avgöra själv hur mycket man vill ha i, beror helt på egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.