Nu har jag varit superduperförutseende och fixat till lunchlådan till söndag redan idag eftersom jag vet att jag är hopplös på förmiddagarna när jag ska jobba kväll och aldrig gör ngt vettigt (efter träningen förståss)
i förra veckan insåg jag att avdelningen för lunchlådor i vår frys, gapade oroväckande tom. det blev en enkel kycklinggryta med grönsaker, fräscht att värma upp och smakar finemang
Lunchlådor kan ju ibland mer kännas som ett nödvändigt ont. måste helt enkelt bara bli gjorda. Känns bra när man får tillräckligt över efter middagar, men ibland så krävs det lite extra insats i köket för att få till det
Det blir min måndags lunchlåda. En av veckans maträtter är Fiskgratäng med räktäcke och blomkål- och broccolimos inspirerad av Anna Halléns senaste bok, LCHF för familjen
Veckans nyttiga matlådor tillagades i köket igår och det blev otroligt gott. Kycklingen som fått marineras och även wokas i marinad blir riktigt saftig och smakrik tillsammans med de krispiga grönsakerna i ratatouillen
Denna rätt blev vi bjudna på hos några vänner och såklart så ber man om receptet om något man blir bjuden på är gott och detta recept kommer garanterat bli en återkommande favorit
En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc. En härligt krämig sås med ostsås tillsammans med kassler och purjolök
(Fyllningen hade räckt till fler, men det som var kvar fick bli till en god lunchlåda istället. När vi var i Grekland första gången för många år sedan åt jag vinbladsdolmar
Underbart krämig. Vegetarisk lasagne med kryddig, god sås på röda linser och grönsaker. Fantastiskt bra att göra i förväg till ett kalas eller bara för att göra många lunchlådor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.