och någonting att dricka,. Det ligger mycket sanning i dessa rader och allt detta innehöll lördagen, middag med gott vin, efterrätt med mer vin och allt detta i sällskap med min älskling (hmm det där blev lite väl sötsliskigt inser jag)
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Det ena lägret äter kirskål och hyllar dess hälsoeffekter, det andra säger bestämt. Eftersom jag aldrig köper sallad i butik, utan bara äter den jag odlar själv, är jag efter en lång vinter desperat efter lite grönt och allt som växer just nu är kirskål
Finns det någon som är hälsointresserad och har missat gårdagens nyhet. I så fall ska jag berätta för dig att i en studie som Lunds universitet publicerat så visar det sig att om man käkar lite baljväxter varje dag och dessutom slänger med lite korn så minskar du risken för hjärt- och kärlsjukdomar
Jag fick rätt, det är en bra dag och det bästa av allt, den är inte slut än. För mig är det en avkoppling att stå i köket, att få ta sig an nya recept och utmaningar
Äta karamell och åka karusell. Vi promenerade runt på stadens gator och torg, handlade bröd och ost på matmarknaden vid Altstadt, hade picknick, vid floden Rehn, åkte karusell vid ett tillfälligt uppsatt tivoli vid strandpromenaden och käkade glass i solen på torget med utsikt över floden
Därför kommer jag att under en tid verkligen jobba på att bli mer basisk igen genom att äta mer och mycket basisk föda, raw food samt vegetarisk, dricka gröna drinkar i form av groddar, vetegräs, alger och äta mer mjölksyrade grönsaker
Eftersom thaimat och färsk ingefära är två favoriter här hemma, och mat som är enkelt att laga, gott att äta uppskattas, så var jag ju bara tvungen att testlaga Livsnjutarnas bidrag till Månadens middagstips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.