Jag blev kontaktad av Findus, som just gjort en stor satsning med deras “Lyckas med Torsk”, och tillfrågad om jag kunde skapa något bra tillbehör till det
Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull, tillsätt vinet. Stek lök, vitlök och ris i smör i en kastrull eller gryta ca 5 min, utan att det tar färg
När jag var yngre var jag aldrig speciellt förtjust i italiensk mat, visst älskade jag spaghetti med köttfärssås och lasagne, men vilket barn gör inte det
Ja, jag vet att det är våffeldagen idag och det har bloggats om våffelrecept hela veckan tycker jag. Jag äger inte ens ett våffeljärn så tyvärr blir det inget sådant recept idag
Ärtrisotto. Ärtrisotto. 1. Koka upp buljongen och låt den sjuda i en kastrull bredvid risotton. Vattnet måste vara varmt, annars avstannar tillagningen av riset
Ärtrisotto. Ärtrisotto. 1. Koka upp buljongen och låt den sjuda i en kastrull bredvid risotton. Vattnet måste vara varmt, annars avstannar tillagningen av riset
Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull, tillsätt vinet. Stek lök, vitlök och ris i smör i en kastrull eller gryta ca 5 min, utan att det tar färg
Monday, June 24, 2013. Trion vecka 26. Trestegaren den här veckan är i samarbete med Findus, tre härligt somriga recept där den gröna ärtan står i fokus, framtagna av kocken Andreas Hedlund i samband med lanseringen av ärtan "Ebba" från odlingarna i Skåne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.