&. M. &. m. m. m. m. m. M. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. M. m. m. m. m. M. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. i. t. n. y. g. a. s. c. k. o. j. r. d. e. å. b. l. v. ä. D. u. p. f. h. ö. q. /. z. -. 1. 0. 6. J. K. V. ,. G. S. L. 3. s t
Blanda lagen utan konserveringsmedel i en kastrull och koka upp den. Rör så att sockret smälter. Ta upp den med hålslev och packa den på väl rengjorda glasburkar
Det passade verkligen perfekt med lite kvällsmat efter ett härlig och svettigt gympass. Gjorde en middagsom vi äter väldigt ofta här hemma, både nyttig, god och fräsch
Ärtpesto har jag lagt upp recept på för flera år sedan och en variant är med bland övriga mjölkfria såser i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
Ta sedan upp dem och låt dem rinna av. Gröp ur det mesta av fruktköttet och hacka det. Fräs lök och paprika i lite matfett tills det är mjukt och glansigt
Rönnbärsgele blev en succé, så jag fick blodad tand och vill laga mera. Egentligen tycker jag ju inte sååå mycketom att laga nått medmycket socker, och marmelad innehåller ju massormed socker
Lägg upp i en serveringsskål och toppa med lite mynta & basilikablad samt rivet citronskal. Igår kom Beni på idén att göra en ärtpesto med örter till torsken som vi skulle äta
Smaka av med salt och peppar. Skölj och strimla purjolöken och hacka valnötterna grovt. Vänd ner allt i såsen och låt stå kallt och dra någon timme före servering
Jag hade en förutfattad meningom att squashen kanske skulle bli sladdrig och tråkig, men det blev den inte utan den blev väldigt krispig och fin (jag valde småsquashexemplar)
Skär den i mycket fina stavar. Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Tärna dem fint. Fräs löken i lite matfetttillsammansmed vitlöken så att den blir mjuk och glansig utan att få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.