Jag och Agnes (som är tjejen bakom bloggen Cashewkitchen) har nämligen gjort ett receptbyte där jag nu testat hennes supergoda gröna ärt – & solrosbiffar
4 600 g strömmingsfiléer 900 g fast potatis 3/4 dl kaviar på tub 3 msk hackad dill 3 msk hackad gräslök 1 1/2 dl grädde 1 äggula 1 dl mjölk 2 msk ströbröd 250 g gröna ärter salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
I måndags stekta jag ihop en god röra med vitkål, kyckling ochbroccolipesto. Jag hade lagat kycklingfiléerna och gjort iordning peston redan under helgen, så det var riktigt snabblagat när jag väl skulle ställa mig i köket, sånt gillar jag
Skär broccolin i bitar och koka den mjuk. Mixa pumpakärnor, broccolin och osten med en stavmixer. Hacka ner en vitlöksklyfta och smaka av med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 ca 400 g gravad lax i skivor ca 800 g kokt potatis (helst kall) 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 200 g frysta gröna ärter Äggstanning 5 ägg 1 1/2 dl mjölk (gärna 3 %) 1/3 kruka hackad dill 2 krm salt 1 krm peppar Dillsmör 50 g smör eller margarin 1/3 kruka hackad dill Till servering citronklyftor Lägg till i inköpslistan
Jag har verkligen längtat efter långa frukostar i trädgården, varma sommarkvällar vid sjön, lata dagar i solstolen och långa middagar vid grillen med krispig potatissallad med nyttiga ärter och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.