Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Blandsallat + körsbärstomater + crema di balsamico GÖR SÅHÄR. Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jagär sååå tröööött
Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff. Observera att alla mängder i nedanstående recept är högst ungefärliga
Servera fruktsalladen dekorerad med lite sparat citronskal. Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Mandelbottnarna och den rostade, flagade mandeln i all ära, men detär trots allt kolan jag vill åt. Hur läckert det än må se ut, så ärdet direkt olämpligt att lägga upp läckerbitarna så här, annat än för ett lockande foto
Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept. Dethärbrödetär så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.