Äppelkakamedkanelochkardemumma. Äppelkaka är en klassiker och något de flesta tycker om. Det här är en variant som bakas på bovtete och kokosmjöl och som smaksätts medkanelochkardemumma som passar så bra ihop med just äpplen
Kolla med en sticka, om den är torr är den klar. Äppelkaka. Smält smöret och tillsätt grädden. Blanda ner "mjöl"blandningen i äggvispet och tillsätt smörblandningen, samt valfri smaksättning
Överraskade sambon med lite äppelkakamed vaniljsås idag, hans favoriter är de gamla hederliga bakverken som kärleksmums/mockarutor, kanelbullar Budapestrulle ochäppelkaka framför cupcakes och maffiga tårtor
Det är varma filtar, stora koppar te, och friska morgonpromenader, med väggrenen kantad av frost. Medan kakan svalnar rör du enkelt ihop den här förförsikt goda vaniljsåsen
Blanda kokosmjölk med frön, olja, salt ochkardemumma i en kastrull. Jag älskar verkligen att inleda morgonen med en skål varm gröt toppad med bär och nötter
Stöt kardemummakärnornaoch blanda med sockret. Rör matfettet med socker, vanilj och citronskal. Servera kakan ljummen eller kall med glass, vaniljsås eller lättvispad grädde smaksatt med vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.