-). Äntligen fredag. ) pizzerior ligger mittemot ICA och ofta är det en matkasse i ena näven och en pizzakartong i den andra som gäller när folk trött lufsar hemåt
1 dl spad från konserverade kikärtor (OBS ej saltat, jag använde Zetas ekologiska). Relaterade 1 dl spad från konserverade kikärtor (OBS ej saltat, jag använde Zetas ekologiska)
). Äntligen fredag. Igår såg jag närmligen flera ( på sociala medier) som hade bakat bullar så i helgen ska jag unna mig en och annan bulle jag med( har ett gäng som ligger i frysen och väntar)
Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen i min nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Caiprinha. Var på en Soapbar i vår huvudstad i våras och fick då en så sjukt god caiprinha och ända sedan dess har jag velat göra en sån här goding hemma
Täck samtliga sidor (även undersidan) av blomkålshuvudet med marinaden. Äntligen blev det dags. ) Servera omgående tillsammans med quinoa, kikärter och mint chutney
Det utlovade receptet på tårtan som vi blev bjudna på när Nellie fyllde år har dröjt. jag vet. Men nu äntligen kommer den, så iväg med er och baka en, för att fira mars intåg
Laktosfria våfflor (Fria från gluten, mjölk och soja). Kan behöva dra en stund, gärna över natten). Vår älskade våffla kan man variera i all oändlighet – från klassisk efterrätt med sylt och grädde till en matig variant med lax eller räkor
Vad är det som gör att en maträtt kan ta en med storm. Är det den goda smaken, är det stämningen, personerna runt bordet eller kanske dukningen eller den goda drycken som serveras till
Nachoschips, lite salsa & gouda ost (måste va den skivade från Lidl), in i micron på Crisp/grill 2½ min… (eller ugn 225 g ca 5 min eller tills osten tar färg)
Gokväll på er. Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug inte riktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.