Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kärna ur och finhacka chilin. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Enklast är godast om sagt… Denhärbönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Undertiden torsken står i ugnen så gör du potatismosen, skala potatis och tärnaden och koka upp i vatten med lagon salt så potatisen blir mjuk, häll sen bort vattnet
I helgen när jag hade min balkongmiddag med Jessica så gjorde jag Hallonmojitos till oss. Snacksgurkor, Melonbitar, San Marzano tomater och mini buffelmozzarella med lite pesto över
Men nu ärdenhär. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.