½ dl pumpakärnor. ½ dl solroskärnor. Lägg bakplåtspapper i två avlånga brödformar ( om man vill kan man olja pappret och strö det med sesamfrön, det blir extra gott)
julsnapsen är klar. I år är vi inte så många på julafton så jag kostade på mig att köpa småflaskor att ha julsnapsen i och samtidigt använda som bordsplacering
Jag är en person som älskar bröd och äter det gärna både till frukost, mellanmål och som kvällsmat. Med ett fullkornsbröd och proteinrikt pålägg samt frukt eller bär till det ger det en mättande och näringsriktig frukost
Brödet blev väldigt fint. Det här receptet på LCHF-bröd är såååå bra. Jag har hittat det hos Åse som har en mycket fin blogg med snygga bilder och härliga recept
Skär upp i bitar. En gigantisk förpackning keso med utgångsdatum imorgon hittade jag i kylskåpet. Nog för att jag äter mycket keso, men en sån stor burk kommer jag aldrig kunna äta upp tills imorgon
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Sedan är det bara till att låta brödet svalna, skiva upp det och avnjuta det med valfritt pålägg. Om du gillar krispig skorpa, ta ut brödet från formen och sätt in brödet på ett galler i ugnen några extra minuter
Vid den här tiden när det börjar bli mörkt så fort är det väldigt kul att baka, känner att man hinner med detta nu när trädgårds arbetet ligger så gott som nere
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.