Det är roligt och enkelt att göra egen fäskost. Billigt därtill och så blir den vacker att titta på,både under själva tillverkningsprocessen och när den är färdig
När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 500 g krossade tomater med basilika
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Nu senast bjöd jag Therése på sparris med hemmagjord aioli och parmachips. Smaka av med citronsaft för syra, pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar
Kör sedan medstavmixen till en glass uppstår. Det gäller att ha frysta bananslantar för att kunna fixa bananglassen när det är dags att "sätta ihop" glassoforen
Prinsessan fick en gul klänning i sp, täckt med dekorationer i sp och små prickar av kristyr. Barbien från kungabröllopet (i ett tidigare inlägg) kom väl till pass när enliten tjej önskade sig en prinsesstårta till sin födelsedag
Smaka av med salt och svartpeppar. Skala och hacka löken. Servera med spagetti och grönsaker. När färsen är grynig så tillsätt resten av ingredienserna
Den här Frosttårtan med Elsa på går till Nellie som blir sex år. I övrigt så består tårtan av white velvet-bottnar och whipped creamcheese frosting med blåbär och jordgubbar
Jag kunde inte hålla mig utan tjuvsmakade enliiiten bit av en lussebulle med vaniljfyllning,. - Vanliga lussekatter och saffransbullar fyllda med smarrig vaniljkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.