Till efterrätt hade lillasyster bakat rice krispiestårta, vilket är en av de godaste tårtor jag vet. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Jag tänkte faktiskt tipsa er om en riktigt god efterrätt. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Men jag hade iallafall förberett efterrätten för kvällen, så den får ni här och nu istället. När ni läser det här befinner jag mig i en varm källa på ett SPA, och har det förhoppningsvis hur bra som helst
De efterrätter som lagades var. Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Och detta var så grymt gott. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
När Jennie och Rebecca var här gjorde jag en riktig godis efterrätt, chokladkolapaj. )istället för att göra pajen i en springform så gjorde jag den i små aluminiumformar
I söndags så skulle även Simon ha kalas och till den tårtan så skickade hans mamma en bild och undrade om jag kunde göra en liknande tårta och så här vart resultatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.