Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Lägg fiskenien ugnsform. Vispaihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Smakligmåltid. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom liteisåsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ inimitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 2 pkt torskfilé à 400 g. 500 g krossade tomater med basilika. 1 tsk timjan. 2 fiskbuljongtärningar. 1 brk crème fraiche à 200 ml. 3 tsk hackad dill. 15 cocktailtomateri halvor
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött iblandäven om det inteblir så ofta
Idag är det internationellaLakritsdagen säger de som vet. Ska jag bjuda på något med lakrits. I synnerhet saltlakrits, jag får frossbrytningar och huvudvärk vid blotta tanken
Nu senast bjöd jag Therése på sparris med hemmagjord aioli och parmachips. Sparris är ju galet gott eller hur, och jag tröttnar aldrig på att äta det som förrätt iolika skepnader
I söndags så skulle ävenSimon ha kalas och tillden tårtan så skickade hans mamma enbild och undrade om jag kunde göra enliknande tårta och så här vart resultatet
Alla barnengillar Frost verkar det som. Elsa modellerade jag imarsipan och gumpaste. frozen,. Den här Frosttårtan med Elsa på går tillNellie som blir sex år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.