En lasagne är helt enkelt aldrig fel. Jag älskar att experimentera med köttfärssåsen som till största delen är det som avgör vad lasagnen till slut smakar
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kvällens middag blev en god klassisk lasagne. Sedan toppar man det hela med valfri mängd riven ost och stoppar in formen i ugn på 225 grader i ca 40 minuter
Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
igår fick vi hem en leverans från Mat. Har en tjejkompis som har beställt därifrån och är super nöjd. Enkelt och smidigt så jag tänkta va f*n - måste testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.