Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker medenliten minibit - sedan känner man sig nöjd
Har varit sugen på att göra en riktig chili med helt kött ett tag (typ sedan vi var i Lindvallen och jag åt den goooodaste på Gusav bar och grill) och hittade ett recept på tasteline på en "äkta chili"
Enliten tjej med smak för choklad och prinsessklänningar. Jag tycker den smakar ungefär som "death by chocolate cake", rik och krämig, bara att jag totalt dränkt den i chokladganache och kolakräm ännu till
Jag har bakat den otaliga gånger, levererat den till catering och en gång till och med till ett bröllop där brudparet ville bjuda på hälsosamma bakverk
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 500 g krossade tomater med basilika
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Nu senast bjöd jag Therése på sparris med hemmagjord aioli och parmachips. Smaka av med citronsaft för syra, pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar
Kör sedan medstavmixen till en glass uppstår. Det gäller att ha frysta bananslantar för att kunna fixa bananglassen när det är dags att "sätta ihop" glassoforen
När nu inte solen vill visa sig och värma oss, så får det bli en het chiligrytamedchoklad. Toppa grytan med crème fraiche, rivenchoklad och rivet limeskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.