Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Fick goda äpplen, eller fick och fick förresten, pallade hos kusinen. Har varit sugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blev den av
Lillördag och full fart mot helgen. igen. Att få baka och laga mat är bland det roligaste jag vet och väldigt avkopplande för en hjärna som oftast gå på högvarv
Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Äppeltider och då måste man ju såklart baka äppelpaj. Denna goding har enliten touch av havssalt som ger en väldigt god brytning till det söta och syrliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.