Sébastien beskriver tydligt ingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar också om hur viktigt det är att ett bröd får TID att jäsa och därmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får med en jäsningsprocess på baka några timmar
Oftast ligger det mer än vi tror där längst nere i kylskåpslådan och vid första anblick kanske dessa råvaror inte ser så aptitliga ut men tillsammans och med lite extra kryddning/smaksättning i exempelvis en pastasås eller i en gryta kan det ju faktiskt bli en succé
Hacka saltade jordnötter och blanda med jordnötsmör. Jag har idag blivit inspirerad av en bild jag såg på internet och provade att göra ”min variant” på en nyttigare biskvi, utan socker och mjöl
Utbildningen var inte så lång, men det där med tågtider är ju en historia för sig. Jag förtärde en älgfärsburgare med cheddar, smörstekta kantareller och ostkräm, samt sötpotatis pommes
Den här varianten är gjord med matlagningsgrädde, vilket gör den extra barnvänlig i smaken. Fräs löken tillsammans med den rivna morötter tills de börjat mjukna
Smaka av med mera kryddor eller tomatpuré om det behövs. Servera med ett grovt helkornsbröd. "Går hem hos barnen" stod det på tvärs över bilden till det här receptet i Expressens bilaga "118 GI-recept"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.