Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak. Låt köttet få färg, häll sedan i vinet, vattnet, whiskyn, oxfond, viltfond, rödvinsvinägern, vispgrädden, lagerbladen, färsk timjan och salt + peppar
ÄLGGRYTAMED SVAMP OCH LÖK. Här får ni min favoritgryta med älgkött. maizena att reda av med. Bryn köttet, krydda och puttra köttet mört i buljong, späd så att det hela tiden är täckt med vätska
Den fantastiska gorgonzolasmakande såsen i kombination med älgköttet var ljuvlig. Finhacka lök och vitlök och låt det fräsa lite lätt tillsammans med köttet och baconet
Red grytan med stärkelsen utrört i lite vatten, smaka av med salt och peppar. Bryn köttet i olja, tillsätt lök, morötter och rotselleri och låt det få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.