Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak. Avsluta det hela med att röra i redningen och låt grytan vila ett par minuter
ÄLGGRYTAMED SVAMP OCH LÖK. Här får ni min favoritgryta med älgkött. maizena att reda av med. Bryn köttet, krydda och puttra köttet mört i buljong, späd så att det hela tiden är täckt med vätska
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Den fantastiska gorgonzolasmakande såsen i kombination med älgköttet var ljuvlig. Finhacka lök och vitlök och låt det fräsa lite lätt tillsammans med köttet och baconet
Red grytan med stärkelsen utrört i lite vatten, smaka av med salt och peppar. Bryn köttet i olja, tillsätt lök, morötter och rotselleri och låt det få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.