Min syster och systerson kom rätt nyligen hem från Marocko på skakiga ben. Själv har jag varit i Marocko en gång för rätt många år sedan och jag minns fortfarande de härliga smakerna
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Stek även äggetoch svamp om du har det. Ät och njut. Till 2 pers gör en stor och dela. Tryck till potatisen med en träslev och stek på rel svag värme ca 9 min. Vänd röstin med hjälp av ett grytlock och stek ytterligare 9 min på andra sidan
Jag brukar få mina idéer och anfall att baka på morgonkvisten. Jag får liksom lite idéblixtrar i huvudet och funderar sedan någon dag eller två på olika mjölsorter, kombinationer och smaker
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, äggoch gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.