Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
En perfekt lunch. Till 1 pers gör i en lite mindre stekpanna. Till 2 pers gör en stor och dela. 1 pers. Riv 3-4 potatisar (ber på storlek) på grövsta på rivjärnet
Från det goda tunisiska köket fastnade jag lite extra för denna tomatsås. Sen var det lite mer känsla att hetta upp en panna med lågor från gasspis under
Tja, jag fortsätter väl att baka mig igenom "Julens Söta Saker" men i glutenfri tappning förstås. Mycket sött bakande blir det förvisso, men är det nu advent och snart jul så må det väl vara mig förlåtet
Jag brukar få mina idéer och anfall att baka på morgonkvisten. Jag får liksom lite idéblixtrar i huvudet och funderar sedan någon dag eller två på olika mjölsorter, kombinationer och smaker
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Browniemuffins fria frånGluten/Mjölk/Ägg. Jag har skrivit om Browniemixen förut och skriver med glädje om den igen, speciellt när den går att göra även Mjölk & Ägg-fri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.