Hyvla polkabetor och rädisor så tunt som möjligt på en mandolin (eller skiva dem tunt) och arrangera över grynerna tillsammans med bitar av nashipäron (med eller utan skal), pinjenötter, rucola och basilika
Carpaccio påpäronmed chokladbrowniePortioner. Koka smör och socker till en ljus karamell tillsammans med ingefäran, tillsätt päronklyftorna och koka dem mjuka
Låt chutneyn puttra tills päron och lök blivit ordentligt mjuka och det mest av vätskan kokat bort. Ingredienser1 rödlök1 päron1 msk vit balsamvinäger1 msk olivolja1 tsk salt1 msk flytande honung1 msk riven färsk ingefäraSkala och skär päronen i önskad storlek. 1 päron
Precis innan servering, lägg på ca en msk laxröra på varje crostini och toppa med gräslök. Blanda samman det varmrökta laxköttet med färskost, majonnäs, pepparrot och smaka upp med peppar
Lägg dem sedan på en plåt med bakplåtspapper. Skär päronen i klyftor och lägg dem bredvid på plåten. Jag erkänner att det var ett tag sedan vi provade något nytt, men för den som är sugen på något gott kan jag alltid rekommendera min kategori Vardagsmat
4 700 g flankstek 2 krm malen spiskummin 1 krm chiliflakes 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 rosmarinkvistar olivolja eller smör till stekning Sallad 2 päron 2 röd- eller polkabetor 65 g bladsallad 250 g björnbär 200 g getost 2 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 3 msk olivolja 2 krm salt 2 krm svartpeppar 1 dl valnöt 2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg de skivade laxrullarna på rundlarna och toppa med laxrom. Lägg laxskivorna omlott längs med plasten, men spara några centimeter plast längs kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.