1. Rör ut den smulade jästen i kall mjölk. Tillsätt socker, salt och det mesta av vetemjölet. 2. Arbeta degen väl och lägg i margarinet (det mjuknar under jäsningen och blir då lätt att arbeta in)
Vispa ägg och socker, blanda i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och rör ned dem. Fördela smeten i smorda muffinsformar och grädda i 200 grader 8 minuter
Det är inte så lätt att stå emot när fikabordet dukas med sju sorters småkakor eller en maffig chokladkaka, och ibland kan det vara svårt att få acceptans när man säger nej till fika
Ibland vill man unna sig något got till fikat, utan att för den skull äta något onyttigt. Och då passar det perfekt med dessa hälsosamma GI-muffins utan socker
Go´kväll. Här har lugnet lagt sig. Gillar verkligen den här stunden. Idag har jag haft tid att baka och jag testade ett recept på nyttiga muffins utan socker och smör