Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
Idag testade vi nästa maträtt i Coops ekologiska matkasse. Vi är inte särskilt imponerade av matkassen hittills, det skulle vara mest ekologiskt men varken laxen igår eller kycklingen idag var ekologiska
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
4 personerGrönsås. ca 20 "knytten" fryst spenat2-3 tsk mjukost1 st vitlöksaltvitpepparRödsås. 1 burk krossade tomater2 msk Ajvar150 g majs på konserv2 tsk oregano3 kvistar färsk rosmarin1 tsk mejramsaltsvartpeppar4 morötter4 stora champinjoner1 aubergine1 dl riven ost4 lassangeplattor (beror på vilken form man använder)1 tomatGrönsås
(1 form, 24 cm i diameter). Börja med bottnen, smula digestivekexen och blanda med smör. Täck botten i en springform med blandningen och förgrädda vid 175°C i ca 3-4 minuter
Snickers är ju verkligen supergott likaså cheesecake så när jag fick syn på snickers cheescake så såg den ju verkligen otroligt god ut så jag var tvungen att testa
Förra helgen hade vi några vänner över på grillkväll. Efter all den fantastiska maten som min kära man hade fixat var det dags för min cheesecake med färska jordgubbar och hallon
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1