Krydda laxen med salt och peppar, och lägg i en form. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Strö i örter och tillsättvin, buljongtärningen, senapen och grädden
massor av hackad dill. salt, vitpeppar. Skölj ur fisken och skär några snitt på varje sida. Fyll den sedan med massor av hackad dill och rejält med smör
massor av hackad dill. salt, vitpeppar. Skölj ur fisken och skär några snitt på varje sida. Fyll den sedan med massor av hackad dill och rejält med smör
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.