Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper. ½ dl vit sirap. Riv mandelmassan (blir lättare om den legat i kylen en stund innan) och chokladen i varsin skål
Därefter så smälte jag lite vitchoklad, spritsade över den och strösslade med små Hjärtströssel. Känn efter med en sticka frö att vara säker på att de är klara
Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvisp. Vispa ihop med elvisp. Häll i vitchoklad och rör om. Tillsätt vetemjölet och kör försiktigt med elvispen
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
och hittade ett recept på saftigsockerkakamed riven mandelmassa. ) om man nu har mandelmassa hemma, annars kan man baka saftigsockerkaka ändå, utan mandelmassa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.